هیئت بیت العباس (ع) روستای المشیر

 اولین ذکری که بعد از اتمام نماز بسیار سفارش شده است: تسبیحات حضرت زهرا (س) است.


از امام صادق (ع) مروی است که:
ما امر می‌کنیم کودکان خود را به تسبیح فاطمه (س) چنانکه امر می‌کنیم آنها را به نماز، پس ترک آن را مکن که هر که مداومت نماید بر آن ،شقی و بدبخت نمی‌شود.

در روایات معتبر وارد شده که ذکر کثیر که خدا در قرآن مجید به آن امر فرموده تسبیح حضرت فاطمه (س)است که باید بعد از هر نماز خوانده شود.


امام محمد باقر(ع) فرمودند:

هر که تسبیح فاطمه(س)را بگوید و بعد از آن استغفار کند خدا او را بیامرزد و آن بر زبان صد است و در میزان عمل هزار، و شیطان را دور می‌کند و خدا را خشنود می‌‌گرداند.

امام صادق(ع) نیز فرمودند:

هر که این تسبیح را بعد از نماز بگوید پیش از آنکه پاهایش را از حالت نماز بگرداند آمرزیده شود و بهشت بر او واجب گردد و نزد من از آنکه هزار رکعت نماز بگذارد در هر روزی بهتر است.





طبقه بندی: تسبیحات حضرت زهرا (س)، تسبیحات، حضرت، زهرا (س)
نوشته شده در تاریخ پنج شنبه 92 شهریور 21 توسط هیئت بیت العباس (ع) روستای المشیر

خداگرایى در مبارزه با ستمگران. اى اباذر! همانا تو براى خدا به خشم آمدى، پس امید به کسى داشته باش که به خاطر او غضبناک شدى، این مردم براى دنیاى خود از تو ترسیدند، و تو بر دین خویش از آنان ترسیدى، پس دنیا را که به خاطر آن از تو ترسیدند به خودشان واگذار،و با دین خود که براى آن ترسیدى از این مردم بگریز، این دنیاپرستان چه محتاجند به آنکه تو آنان را ترساندى، و چه بى نیازى از آنچه آنان تو را منع کردند، و به زودى خواهى یافت که چه کسى فردا سود مى برد؟ و چه کسى بر او بیشتر حسد مى ورزند؟ اگر آسمان و زمین درهاى خود را بر روى بنده اى ببندند و او از خدا بترسد، خداوند راه نجاتى از میان آن دو براى او خواهد گشود، آرامش خود را تنها در حق جستجو کن، و جز باطل چیزى تو را به وحشت نیاندازد، اگر تو دنیاى این مردم را مى پذیرفتى، تو را دوست داشتند و اگر سهمى از آن برمى گرفتى دست از تو برمى داشتند.



خطبه 130 نهج البلاغه





طبقه بندی: مذهب، سخنى با ابوذر، آمریکا، نهج البلاغه، اندروید
نوشته شده در تاریخ پنج شنبه 92 شهریور 21 توسط هیئت بیت العباس (ع) روستای المشیر

نام : انسان

نام خانوادگی : آدمیزاد

نام پدر
: آدم

نام مادر : حوا

لقب
: اشرف مخلوقات

مأموریت : خلیفه ی الهی

ساکن: منظومه ی شمسی (سیاره زمین)

نژاد: خاکی ** آری نژاد همه ی ما خاکی است

مبدأ : سراچه ی دنیا

مقصد : سرای آخرت

ساعت پرواز: هرآن (نامعلوم)

مکان پرواز : هرکجا (نامعلوم)

کد پرواز : انّا لله و انّا الیه راجِعون

شماره پرواز
: لا اله الا الله

بار مجاز : اعمال صالح (به هر اندازه وحجم)

بار غیر مجاز : مادیات دنیا

آثار به جا مانده بعد از پرواز
: اولاد صالح ، اعمال نیک و مفید

واما....


و اما توصیه های ایمنی
: اجرای دقیق آموخته های کتاب و سنّت پسندیده ی پیامبر گرامی اسلام حضرت محمد مصطفی (ص)





طبقه بندی: بیوگرافی انسان، بیوگرافی، انسان، بیوگرافی بازیگران
نوشته شده در تاریخ پنج شنبه 92 شهریور 21 توسط هیئت بیت العباس (ع) روستای المشیر

شیطان و حضرت علی (ع) : حجت‌الاسلام شیخ حسین انصاریان در مراسم احیای شب بیست و یکم ماه مبارک رمضان در حسینیه همدانی‌ها به بیان دورنمایی از دوست‌شناسی و دشمن‌شناسی پرداخت و گفت: ما چهار دوست واقعی داریم؛ نخستین دوست ما وجود مقدس پروردگار عالمیان است که ما را آفریده و به ما روزی می‌دهد و دائماً از طریق قرآن، نبوت و امامت ما را به سوی خودش فرا می‌خواند.

* چهار تن از دوستان واقعی انسان، چه کسانی هستند

وی پیامبر عظیم شأن اسلام را دومین دوست دانست و اظهار داشت: خداوند متعال خطاب به حضرت رسول (ص) می‌فرماید: «وَمَا أَرْسَلْنَاکَ إِلَّا رَحْمَةً لِّلْعَالَمِینَ» من تو را برای همه جهانیان، یک مهر، رحمت و مهربانی فراگیری فرستادم، «حَرِیصٌ عَلَیْکُم بِالْمُؤْمِنِینَ رَؤُوفٌ رَّحِیمٌ»؛‌ پیامبر من نسبت به شما در کمال مهرورزی و رحمت قرار دارد.

حجت‌الاسلام انصاریان ادامه داد: روزی پیامبر اکرم (ص)‌ در هوای گرم بیابانی دور از مدینه عبور می‌کرد پیرزنی کنار چاه آب در بیابان نشسته بود، پیرزن حضرت رسول (ص)‌ را نمی‌شناخت اما بارها به فرزندانش گفته بود من را به مدینه ببرید تا یک بار چهره پیامبر (ص) را ببینم.

حضرت خطاب به او فرمود در اینجا چه می‌کنی، گفت فرزندانم دامدار هستند و من آمده‌ام آب ببرم. حضرت ادامه دادند من این کار را برای شما انجام می‌دهم. حضرت مشک را گرفت و به سوی خیمه این پیرزن رفتند. یاران پیامبر (ص) از حضرت درخواست کردند تا مشک را به آنها بدهد اما حضرت رسول فرمودند من می‌خواهم خودم بار امتم را به دوش بگیرم.

وی اظهار داشت: سومین منبع محبت ما، اهل بیت(ع) هستند؛ حضرت امیر(ع) نزدیک به چهار سال در کوفه حاکم بود اما روز بیستم ماه مبارک رمضان بود که خانواده‌های فقیر و ضعیف فهمیدند در این چهار سال، کفش، لباس و نان و خرمایی که بر در خانه‌شان می‌آمد کار حضرت علی(ع) بود.

این کارشناس مسائل دینی عنوان کرد:‌ چهارمین دوستان ما عالمان ربانی و عالمان واجدالشرایطی هستند که می‌خواهند دنیای ما را به صورت اسلامی آباد کنند تا این دنیای آباد، مقدمه آخرت آباد قرار گیرد. همچنین عالم ربانی چشم‌داشتی به قدرت و ثروت مردم ندارد و از اینکه مردم نسبت به دین خدا فاصله بگیرند، رنج می‌کشد.

وی یادآور شد: عالم ربانی دوست مردم است اگرچه مردم او را دوست نداشته باشند، او براساس وظیفه الهی مردم را دوست دارد و عالم ربانی، افرادی را که به آزار مردم و فحاشی و ناسزایی گویی مردم می‌پردازند را بیمار تلقی می‌کنند و می‌گویند آنها عباد خدا هستند و به معالجه نیاز دارند از این‌رو اگر چه برخی به طبیب‌شان فحش داده و آزار رسانند محال است که او این مردم را رها کند.

* خداوند متعال مجموع دشمنان ما را به «شیطان» تعبیر کرده است


ادامه مطلب...


نوشته شده در تاریخ چهارشنبه 92 شهریور 20 توسط هیئت بیت العباس (ع) روستای المشیر

به نقل از مهر ، آیت الله العظمی ناصر مکارم شیرازی، بعد از ظهر سه شنبه در جلسه تقسیر قرآن کریم که در شبستان امام خمینی(ره) حرم مطهر حضرت معصومه(س) برگزار شد، با تسلیت فرا رسیدن سالروز شهادت امیرالمومنین(ع) اظهار داشت: امیدواریم به برکت خون امام علی(ع)، شیعیان از دست دشمنان لجوج رهایی یابند.

وی بیان داشت: امروز شیعیان روز به روز در جهان پیشرفت می‌کنند و همین پیشرفت و ترقی باعث شده تا دشمنان نسبت به شیعیان وحشیانه رفتار کنند اما خوشبختانه دنیای امروز، شیعیان را انسانهایی آرام، اهل دوستی و صلح و دشمنان آن‌ها را انسانهایی خشن، سنگ دل و لجوج شناخته است.

استاد برجسته حوزه با اشاره به آیه 35 سوره احزاب اظهار داشت: خداوند در این آیه ده گروه از فضیلت‌های مردان و زنان با ایمان را معرفی می‌کند و می‌فرماید هر کس این فضائل را داشته باشد، خداوند اجر عظیمی به آنان خواهد داد که این آیه دارای پیام‌های گوناگونی است.

وی ابراز داشت: امروز می‌گویند اسلام برای زن، ارزشی قائل نیست اما این سخن حقیقت ندارد چرا که اسلام در هزار و 400 سال گذشته به زنان توجه ویژه‌ای داشته است.

آیت الله مکارم شیرازی افزود: در عصر جاهلیت زنان، جزو بشر حساب نمی‌آمدند و ارث به آنها نمی‌رسید و اموال پدر را تنها به پسر می‌دادند.

وی اضافه کرد: تولد دختر در عصر جاهلیت ننگ به شما می‌آمد که قرآن می‌فرماید، وقتی مژده تولد دختر به آنها می‌دادند از خشم و غضب صورتشان سیاه می‌شد و خانه را‌‌ رها می‌کردند و سر به بیابان می‌گذاشتند و بعد از آن سر دو راهی می‌ماندند که ننگ داشتن دختر را بپذیرند یا او را زنده به گور کنند.

این مفسر قرآن کریم به روایتی از رسول الله(ص) در خصوص احترام به دختران اشاره کرد و ابراز داشت: پیامبر(ص) فرمود، هر کس خداوند سه دختر به او دهد و به خانه بخت بفرستد و او را اکرام کند در روز قیامت کنار من خواهد بود.


ادامه مطلب...


نوشته شده در تاریخ چهارشنبه 92 شهریور 20 توسط هیئت بیت العباس (ع) روستای المشیر

پاسخ آیت الله جوادی آملی درباره چگونگی گناه فرشتگان و شیطان

پاسخ آیت الله جوادی آملی درباره چگونگی گناه فرشتگان و شیطان

به گزارش خبرآنلاین، آیت الله جوادی آملی در کتاب “حکمت عبادات” درباره گناه فرشتگان و شیطان نوشته است:

شیطان و فرشتگان : «شیطان از جن است و در بین فرشتگان بود اما فرشته نبود. قرآن کریم، درباره شیطان در سوره کهف، آیه 50 می فرماید:

«کان من الجنّ فَفَسق عنْ أمر ربّه: از [گروه ] جن بود و از فرمان پروردگارش سرپیچید». شیطان، خود به خداوند گفت: مرا از آتش خلق کردی، خدا هم او را تکذیب نکرد.

و اصل اینکه جنّ از آتش خلق شده در قرآن کریم مورد تایید است که در آیه 27 سوره جن آمده:



ادامه مطلب...


نوشته شده در تاریخ چهارشنبه 92 شهریور 20 توسط هیئت بیت العباس (ع) روستای المشیر

کبر، آن است که حقّ را فروگذاری و به ناحقّ روی آوری و به مردم با این دید نگاه کنی که هیچ کس آبرویش چون آبروی تو و خونش چون خون تو ، نیست1”.

برای دوری از کبر و تکبر ورزیدن به عنوان یک رذیلت اخلاقی راهکارهای عملی و عبادی در کلام معصومین(ع) ذکر شده است.

امام علی(ع) درباره این که چه کاری انسان را از تکبر دور می کند؟ می فرمایند: “فروتنی را جوییدم و آن را جز در پذیرش حقّ، نیافتم. (پس) حقّ پذیر باشید؛ زیرا پذیرش حقّ (و حقیقت، آدمی را)، از تکبّر دور می سازد2”.

همچنین ایشان درباره عبادتی که، کبر را از بین می برد؟ فرمودند: “خداوند، ایمان را برای پاک کردن از (آلودگی های) شرک واجب فرمود و نماز را برای دور کردن از کِبر3”.

منابع احادیث:

1 بحارالأنوار: 77 / 90 / 3 منتخب میزان الحکمه?: 480

2 بحارالأنوار: 69 / 399 / 91 منتخب میزان الحکمه?: 480

3 نهج البلاغه?: الحکمه? 252 منتخب میزان الحکمه?: 482





طبقه بندی: نابودی کبر با عبادت، نابودی، کبر، عبادت
نوشته شده در تاریخ چهارشنبه 92 شهریور 20 توسط هیئت بیت العباس (ع) روستای المشیر

ائمه اطهار علیهم ‏السلام آراستگی ظاهر را یک اصل مهم در روابط زناشویی زن و مرد دانسته و سفارشات آموزنده ای درباره زینت‏های مناسب برای آراستن خود داشته اند و همواره تأکید کرده اند که در این امر کوتاهی نشود.

توصیه به شستن موی سر و محاسن، شانه زدن موی سر، خوش‏بو کردن بدن با عطر، اصلاح سر و صورت، کوتاه کردن ناخن انگشتان، خضاب و رنگ کردن موی سر و صورت، زایل کردن موهای زاید بدن، سرمه کشیدن، روغن زدن به مو و مسواک زدن در همین راستا است.

درباره آراستگی و توجه به مرتب بودن ظاهر، ابو عبّاد می گوید: «امام رضا علیه‏السلام تابستان روی بوریا و حصیر می‏نشست و زمستان روی گلیم. هم‏چنین جامه‏های درشت و زبر می‏پوشید، ولی وقتی در برابر مردم ظاهر می‏شد، خود را می‏آراست».(1)

در روایات ائمه هدی بالاترین زینت و نهایت سعادت برای مرد، برخورداری از همسری شایسته، معرفی شده است. کلینی در فروع کافی این حدیث را از امام رضا(ع) نقل می کند: «عن ابی الحسن علی بن موسی الرضا قال ما افاد عبد و فائدة خیراً من زوجة صالحة اذا رآها سرّته و اذا غاب عنها حفظته فی نفسها وماله»(2) یعنی از حضرت رضا روایت شده که ایشان فرمودند:هیچ فایده ای به کسی نمی رسد بهتر از این که برایش بانویی باشد که نگاه کردن به او و مصاحبت با او موجب شادمانی همسر باشد و در غیاب شوهر امانت دار و حافظ حریم خویش و خانواده و اموال شوهر است.

بر خلاف تصوری که اکثر مردم دارند اسلام آرایش را مخصوص زنان نمی داند و هر دو طرف یعنی هم زن و هم مرد را دستور داده است که خود را برای همسرشا ن آرایش کنند .البته باید دانست که مشی ائمه (علیهم السلام) بر اعتدال استوار است و همواره ما را از افراط و تفریط نهی کرده اند.

از نظر امام رضا علیه السلام نظافت و آراستگی ظاهر و ایجاد جذبه وظیفه ای متقابل برای زن و مرد دانسته شده است. امام رضا(ع) می فرمایند: «لقد ترک النساء العّفة لترک ازواجهن التهیة لهُنّ ؛(3) چه بسا که بی توجهی مرد به آراستگی ظاهر سبب گردد که زن از پاکدامنی فاصله بگیرد.

در همین زمینه حسن بن جهم می گوید : دخلت علی ابی الحسن (علیه السلام) و هو مخضب بسواد. فقلت: جعلت فداک قد اختضبت بالسواد؟ قال: ان فی الخضاب اجراً . ان الخضاب و التهیئه مما یزید فی عفه النساء ولقد ترک النساءالعفه لترک ازواجهن التهیئه لهن ؛ ابن جهم می گوید: نزد امام رضا (علیه السلام) رفتم و او موهایش را رنگ سیاه زده بود. گفتم :فدایت شوم، با رنگ سیاه موهایت را رنگ کردی؟ فرمود: در رنگ آمیزی مو پاداش است. رنگ کردن موی و آمادگی (با آراستن ظاهر) از چیزهایی است که پاکدامنی زنان را افزون می سازد. زنان پاکدامنی ها را رها کردند چون همسرانشان خود را برای ایشان آماده نکردند.(4)



ادامه مطلب...


نوشته شده در تاریخ چهارشنبه 92 شهریور 20 توسط هیئت بیت العباس (ع) روستای المشیر

انسان با شناخت قلب خود را می شناسد و چون خود را شناخت خدایش را می شناسد و اگر قلب را نشناسد خود را نشناخته و چون خود را نشناخت خدایش را نمی شناسد.

عالی ترین هدف در زندگی انسان سعی در اصلاح و اکمال قلب و پاک کردن و تزکیه ی آن از صفات زشت و آراستن آن با سجایا و ملکات نیکو است، باشد تا آماده ی بهره بردن از انوار الطاف رحمانی و افاضه ی معارف الهی گردد. بنابر این شرف انسان به قلب اواست و با آن بر بسیاری از موجودات، برتری می یابد و خدا را می شناسد، که این معرفت سبب شرف و جمال او در دنیا و مقام و کمالش در آخرت می گردد. پس قلب است که خدا را می شناسد و برای او عمل می کند و به سویش می شتابد و به جوارش نزدیک می شود و اعضا و جوارح،پیروان و خادمان اویند که آنها را چون بردگان به خدمت می گیرد و چون ابزار به کار می برد.

قلب است که اگر از آفات سالم بود، مورد پذیرش خداوند است و اگر غرق در شهوات بود از او محجوب است و چون انسان تزکیه اش کرد رستگار می شود و آنگاه که با معصیت و گناه آلوده اش ساخت نا امید و محروم می گردد و اوست که در واقع مطیع خداست و انوارش بر جوارح می تابد و اوست که در واقع گناهکار است و آثارش بر اعضا آشکار می شود. با نورافشانی و ظلمت اوست که نیکی ها و بدی ها در شخص ظاهر می گردد.

قلب است که انسان با شناختن آن،خود را می شناسد و چون خود را شناخت خدایش را می شناسد و اگر قلب را نشناسد خود را نشناخته است و چون خود را نشناخت خدایش را نمی شناسد قلب است که اکثر مردم نسبت به آن، جاهل و از شناختن غافل اند و به خاطر گناهان بین او و آنان، حجاب و حائل است، حائل خداست چرا که او بین انسان و قلبش حائل می شود. و به سبب ارتکاب گناهان، وی را از یاد خودش باز می دارد و او را گمرا می کند و هدایت نمی کند و بر مشاهده و مراقبت قلبی و شناخت صفات آن، توفیق نمی دهد. بنابر این معرفت قلب و احوال و اوصاف آن، ریشه ی اخلاق و زیربنای طریق کمال است.



ادامه مطلب...


نوشته شده در تاریخ چهارشنبه 92 شهریور 20 توسط هیئت بیت العباس (ع) روستای المشیر

فرمایشات امام صادق(ع) در تبیین نظرات رسول الله حتی برای پیشوایان اهل سنت هم کارگشا بوده است،…

یک عضو هیئت علمی جامعه?المصطفی العالمیه گفت: فرمایشات امام صادق(ع) در تبیین نظرات رسول الله حتی برای پیشوایان اهل سنت هم کارگشا بوده است، زیرا اهل سنت در فقه فقط به روایات نبوی استفاده می کند ولی در فهم آن گاهی دچار مشکل می شوند امام صادق(ع) مشکل را بر آنها حل می کرد.

آیت الله غرویان در مورد اهمیت سیاسی دوران امامت امام جعفر صادق(ع) به خبرنگار مهر گفت: اهمیت سیاسی دوران امام صادق (ع) از این نظر بود که در زمان منصور دوانیقی مکاتب فکری و فلسفه های سیاسی مختلفی مطرح می شد که اینها در مقابل دیدگاه مکتب اهل بیت(ع) بودند. امام صادق(ع) یک درگیری فکری درباب نظام سیاسی با خلفای عباسی و ادامه افکار خاندان بنی امیه داشتند و از این جهت تلاش ایشان این بود که آن بنیان های فکری مکتب اهل بیت(ع) را در باب حکومت برای مردم تبیین کنند.

وی افزود: نکته دوم اهمیت سیاسی دوران ایشان از این جهت بود که مسائل مختلف حقوقی و کلامی و فلسفی از جانب مکاتب و ادیان مختلف در زمان امام صادق(ع) مطرح می شد و حضرت تلاش داشتند با تبیین مسائل فلسفی و کلامی ومسائل هستی شناختی آن دیدگاه فلسفی مکتب تشیع را تبیین کنند حتی تفکرات ماتریالیستی یا دهری مسلکی یا مذهب لاادریون که در زمان امام صادق(ع) وجود داشت ایشان می خواستند به آنها پاسخ دهند و مکتب اهل بیت (ع) را بر اساس فلسفه های ثابت و متقن بیان کنند.



ادامه مطلب...


نوشته شده در تاریخ چهارشنبه 92 شهریور 20 توسط هیئت بیت العباس (ع) روستای المشیر
طول ناحیه در قالب بزرگتر از حد مجاز

قالب وبلاگ